Ana içeriğe atla

Gemon Tavşan ve Av Hayvanlı Kedi Konservesi

 Gemon Tavşan ve Av Hayvanlı Kedi Konservesi Evinizin önemli bir parçası ve ailenizin küçük bir bireyi olan kediniz için, elbette siz de en uygun ve en rahat ev ortamını sağlamak, ona keyifli ve bununla beraber sağlıklı ve uzun bir hayat temin etmek istersiniz. İşte tam da bu noktada, evinizin bu çok değerli üyesinin bir günde ne kadar, neyle ve nasıl beslendiği onun için büyük önem taşıyor. Kediniz için doğru bir mama seçmek ve onu sağlıklı, zengin satılık köpek mineral ve vitamin kaynağı olan ve aynı zamanda da onun gelişimine uygun besin takviyesini doğru ve dengeli bir biçimde sağlayan bir mamayla beslemeniz oldukça önemli. Peki, bir kedi sahibi olarak doğru bir mamayı nasıl ve nelere dikkat ederek seçebilirsiniz? Kediniz için doğru ve uygun bir mama seçmek için özellikle dikkat etmeniz gereken başlıca noktalar: alacağınız mamanın besin değerleri, vitamin ve mineral içerikleriyle beraber mamanın kedinizin damak zevkine uygunluğudur. Kedinizin gelişiminin düzgün ve yeterli bir şekil

Gemon Tavşan ve Av Hayvanlı Kedi Konservesi

 Gemon Tavşan ve Av Hayvanlı Kedi Konservesi

Evinizin önemli bir parçası ve ailenizin küçük bir bireyi olan kediniz için, elbette siz de en uygun ve en rahat ev ortamını sağlamak, ona keyifli ve bununla beraber sağlıklı ve uzun bir hayat temin etmek istersiniz. İşte tam da bu noktada, evinizin bu çok değerli üyesinin bir günde ne kadar, neyle ve nasıl beslendiği onun için büyük önem taşıyor. Kediniz için doğru bir mama seçmek ve onu sağlıklı, zengin satılık köpek mineral ve vitamin kaynağı olan ve aynı zamanda da onun gelişimine uygun besin takviyesini doğru ve dengeli bir biçimde sağlayan bir mamayla beslemeniz oldukça önemli. Peki, bir kedi sahibi olarak doğru bir mamayı nasıl ve nelere dikkat ederek seçebilirsiniz?

Kediniz için doğru ve uygun bir mama seçmek için özellikle dikkat etmeniz gereken başlıca noktalar: alacağınız mamanın besin değerleri, vitamin ve mineral içerikleriyle beraber mamanın kedinizin damak zevkine uygunluğudur. Kedinizin gelişiminin düzgün ve yeterli bir şekilde devam edebilmesi için protein ve lif oranı yüksek; yağ oranı ise kedinizin gereksiz ve sağlıksız kilo almasını engellemek amacıyla düşük olduğu konserve mamalar tercih edilmelidir. Aynı zamanda konserve mamanın vitamin ve mineral içeriği de kediniz için oldukça önem taşır. Bu nedenle zengin vitamin ve mineral içerikli konserve mamalar tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Bununla birlikte alacağınız konserve mamanın lezzetli ve iştah açıcı olması da kediniz için önemli bir nokta olacaktır.

Doğal ve organik tavşan ve diğer av hayvanlarının etlerinin, tahıllar ve bitkisel proteinlerle karıştırılmasıyla İtalyan Monge firması tarafından üretilmiştir.Gemon Tavşan ve Av Hayvanlı Kedi Konservesi, %8 oranında ham protein ve %0.40 oranında ham lif içerir. Bunun nedeniyle kediniz için oldukça besleyici ve lezzetli bir öğün oluşturan uygun bir kedi mamasıdır. Aynı zamanda sadece %6 oranında ham yağ içerdiği için de kedinizi zararlı ve kedinizin sağlığını özellikle yaşı ilerledikçe tehdit edebilecek ve hareketini kısıtlayacak fazla kilolardan koruyarak dengeli besler ve gelişimine satılık köpek yavrusu yardımcı olur. Hafif ve protein ağırlıklı bir mama olmasından dolayı da kolay sindirilebilir ve tüketilebilir bir besin kaynağıdır.

Yapay ve koruyucu hiçbir madde içermeden üretilen bu besleyici ve organik mamalar, aynı zamanda kedinizin damak zevkine de hitap edecek şekilde üretilmiştir. İçinde bulunan sos ve jölenin kokusu ve lezzeti kedinizin iştahını açarken bununla beraber kedinizin günlük su ihtiyacının da karşılanmasına yardımcı olur. Kedinizin sadece su içerek yeteri kadar vücuduna alamayacağı Fosfor, Sodyum ve Kalsiyum gibi mineralleri de içeren Gemon Tavşan ve Av Hayvanlı Kedi Konservesi, kediniz için ömür boyu gerekli olacak A, E ve D3 vitaminlerini de uygun oranlarda içerdiği için kedinize oldukça faydalı bir öğün olacaktır.

Günlük, 1kg'lık kedilerde 200g, 2kg'lık kedilerde 250g, 3kg'lık kedilerde 300g ve 4kg'lık kedilerde 400g olmak üzere kullanabileceğiniz bu konserve kedi maması; av hayvanları ve tavşan etiyle organik ve doğal bir şekilde üretilir. Bu sebeple kedinize yoğun bir protein kaynağı sağladığı için, kedinizin satılık yavru köpek günlük protein ve enerji ihtiyaçlarının tamamını karşılayarak kediniz için hem lezzetli hem de besleyici bir öğün sunar. İçerdiği yoğun mineral ve vitaminlerle kedinizin bağışıklık sistemini de düzenleyip destekleyen, ona lezzetli, hafif ve sindirimi kolay bir besin sağlayarak kedinizin gelişimine yardımcı olan bu konserve mamayı rahatlıkla kedinize verebilir ve onun gelişimine katkı sağlayarak, düzgün ve dengeli bir şekilde beslenmesine yardımcı olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gemon Sterilized Bocconcini Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi

 Gemon Sterilized Bocconcini Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi Gemon Sterilized Bocconcini Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi kısırlaştırılmış kediler için özel olarak hazırlanan bir mama çeşididir. Kedinizi kısırlaştırmadan önce hangi mama ile besliyorsanız, kısırlaştırdıktan sonra da bu mamayı satılık köpek yavaş yavaş bırakmasını sağlamalısınız. Gemon Sterilized Bocconcini Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi yetişkin kediler için uzman veteriner hekimleri tarafından özel olarak hazırlanan bir mama çeşididir. Gemon Sterilized Bocconcini Kısırlaştırılmış Kedi Konservesinin içeriğinde et ve yan ürünleri yer almaktadır. Yüz de olarak inceleyecek olursan Gemon Sterilized Bocconcini Kısırlaştırılmış Kedi Konservesinin % 45'lik kısmında tavşan eti %5 olarak konulmuştur. Gemon Sterilized Bocconcini Kısırlaştırılmış Kedi Konservesinde tahıl ürünlerine de yer verilmiştir. Ayrıca yumurta ve çeşitli mineraller Gemon Sterilized Bocconcini Kısırlaştırılmış Kedi Konservesine eklenerek daha besleyici

Gemon Somon Ve Karidesli Kedi Konservesi

 Gemon Somon Ve Karidesli Kedi Konservesi Gemon somon ve karidesli kedi konservesi kediler için özel olarak hazırlanmış bir konserve kedi mamasıdır. Kediniz için besleyici ve yararlı olan besinler barındıran Gemon somon ve karidesli kedi konservesi kedinizin satılık köpek beslenmesi için önerilebilir bir mamadır. Mamanın besin değerlerine bakıldığında kediler için önemli içeriklere sahip olduğu görülür. Mamanın içeriklerine değinecek olursak:      Gemon somon ve karidesli kedi konservesinde öncelikle kedilerin çok sevdiği ve lezzetli olan somon balığı ve karidesten bolca kullanılmıştır. Kediler doğada etçil olarak tanınan canlılar olduklarından et besini onlar için son derece zengin bir besin kaynağı olmaktadır. Özellikle balık ürünü olan besinler daha fazla önem taşımaktadır. Bunun nedeni mamada bulunan ve kediler için önemli olan Omega 3 ve Omega 6 içerikleridir. Bu içerikler bir hayvan vücudunda çok önemli içeriklere sahip olan içeriklerdir. Omega 3 ve Omega 6 vücut yapısına katıldı
satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek